Boeken top 10 kleuters

Boeken voor 3 t/m 5 jaar

Vind je het lastig om boeken te vinden voor 3- tot en met 5-jarigen? Op deze pagina geven wij de leukste boekentips om samen te ontdekken. Van boeken die iedereen kent tot boeken die echt de moeite waard zijn. En vergeet vooral de leesmeter niet om het lezen nóg leuker te maken.

Ga lekker zitten en lees samen deze boeken

1.

Papa, pak je de maan voor mij?

Papa, pak je de maan voor mij?

Na Rupsje Nooitgenoeg is daar nu Papa, pak je de maan voor mij. Lees samen een prachtig verhaal en leer meteen nieuwe begrippen.

Bekijk op bol.com

2.

De NEEhoorn

De NEEhoorn

Zin in een verhaal waar je samen om moet grinniken? Lees dan De NEEhoorn! Ooit weleens gehoord van een chagerijnige eenhoorn? In De NEEhoorn ga je hem tegenkomen.

Bekijk op bol.com

3.

Twee vechtende eekhoorntjes

Twee vechtende eekhoorntjes

Waarom ruziemaken als je ook samen kunt delen? Ontdek een wijze les in Twee vechtende eekhoorntjes waarin de eekhoorntjes allebei hun oog hebben laten vallen op de allerlaatste dennenappel.

Bekijk op bol.com

Gegarandeerd leesplezier

met deze kinderboeken!

1.

Alfabet

Alfabet

Alle letters van het alfabet en hun oneindige mogelijkheden vind je in dit prachtige boek vol verrassende vondsten. Iedere pagina is een weergaloos zoek- en ontdekfeest. Probeer in de tekeningen ook de letters zelf te vinden, voor de dief ermee vandoor gaat! Zie je welk voorwerp hij van bijna elke bladzijde meeneemt?

Bekijk op bol.com

2.

Rosa en het vriendschapsengeltje

Rosa en het vriendschapsengeltje

Rosa net naar de kleuterschool. Ze vindt het heel spannend, want zal ze daar wel vriendjes en vriendinnetjes vinden? Een ontroerend en bemoedigend verhaal voor jong en oud, met aansprekende en sfeervolle illustraties van Marie Voigt. Het tweede deel in een reeks over engeltjes die ons allemaal ongezien beschermen. Ideaal om voor te lezen of zelf te lezen.

Bekijk op bol.com

3.

Het wilde dierenorkest

Het wilde dierenorkest

In dit prentenboek neemt Maestro Muis je mee op een betoverende reis over land en over zee. Ontdek onderweg het geheim van elk dier: van de waanzinnige walvis, jakkerende jachtluipaarden en kleine kevers tot zwierige zwanen en nog veel meer. Beluister met de gratis app en QR-codes de muziekstukken, zoek op elke pagina de verborgen bezige bij en los alle raadsels op… Een kinderboek van Dan Brown.

Bekijk op bol.com